Συχνές ερωτήσεις


Ποιό είναι το όφελος που το My-Dental είναι το μόνο απόλυτα online λογισμικό;

Λόγω που το MyDental λειτουργεί σε online μορφή, σας δίνει τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε από όπου και αν βρίσκεστε στον κόσμο εσείς και οι συνεργάτες σας έχοντας ολοκληρωμένη εμπειρία του προγράμματος. Είτε είστε στο οδοντιατρείο, είτε σπίτι, είτε σε συνέδριο, είναι ακριβώς το ίδιο. Είτε μπαίνετε από PC, από Mac, από κινητό και από tablet, είναι επίσης το ίδιο. Κλείνοντας, το πιο σημαντικό είναι η ασφάλεια δεδομένων. Λόγω που το MyDental είναι online εφαρμογή και δεν γίνεται καμια εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, δεν μπορεί κανένα αδιάκριτο μάτι να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας.

Γιατί έχει κόστος 100€ + Φ.Π.Α. μετά το πέρας του 1ου έτους;

Στα 100€ + ΦΠΑ περιλαμβάνονται η φιλοξενία του προγράμματος, η ολοήμερη τεχνική υποστήριξη και οι αναβαθμίσεις που το διατηρούν πάντα ένα σύγχρονο λογισμικό. Θα έχετε πάντα ένα σύγχρονο και ασφαλές λογισμικό για το οδοντιατρείο σας.

Πόσοι χρήστες ταυτόχρονα;

Στην αγορά περιλαμβάνονται κωδικοί πρόσβασης για δύο διαφορετικούς χρήστες (ιατρός + προσωπικό), με πρόσβαση από άπειρες συσκευές.
Για κάθε επιπλέον χρήστη, υπάρχει επιβάρυνση 50 ευρώ + ΦΠΑ στην αγορά και στο ετήσιο κόστος συντήρησης.

Από πόσες και τι είδους συσκευές μπορώ να έχω πρόσβαση στο MyDental;

Το MyDental πρωτοπορεί και σας δίνει τη δυνατότητα να έχετε πλήρη εμπειρία του προγράμματος από απεριόριστες συσκευές κάθε είδους και κάθε λειτουργικού (υπολογιστές, tablet, κινητά κλπ)

Χρειάζομαι αναγκαστικά internet για τη χρήση του MyDental;

Ναι. Για τη χρήση του MyDental χρειάζεται έστω μια υποτυπώδης, χαμηλής ταχύτητας σύνδεση στο διαδίκτυο.

Υπάρχει δυνατότητα εγκατάστασης του MyDental στο τοπικό μου δίκτυο;

Ναι.

Αν μελλοντικά θελήσω να μεταβώ σε άλλο λογισμικό, μπορώ να μεταφέρω τα δεδομένα μου;

Ναι. Το MyDental παρέχει ανοιχτό αρχείο βάσης δεδομένων ώστε να μπορείτε ανά πάσα στιγμή, με ένα κλικ, μέσα από το ίδιο το πρόγραμμα, όποτε εσείς το επιθυμίσετε να μεταφέρετε τα δεδομένα σας.

Γιατί το MyDental μου παρέχει απόλυτη ασφάλεια δεδομένων;

Λόγω που το MyDental είναι online εφαρμογή και δεν γίνεται εγκατάσταση στον υπολογιστή σας, κανείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας, οσο και να ασχοληθεί με τον υπολογιστή σας.

Το MyDental είναι για κάθε είδους οδοντίατρο;

Ναι, το MyDental είναι φτιαγμένο για κάθε είδους οδοντίατρο και υπάρχει δυνατότητα να γίνουν αλλαγές και προσθήκες σύμφωνα με τα θέλω σας.

Μετά την αγορά υπάρχει υποστήριξη;

Ναι, υπάρχει άμεση, ολοήμερη τεχνική υποστήριξη για όλη την Ελλάδα και την Κύπρο.

Μετά την αγορά, υπάρχει εκπαίδευση πάνω στον τρόπο χρήσης του MyDental;

Στην αγορά περιλαμβάνεται εκπαίδευση έως 1 ώρα μέσω teamviewer για το προσωπικό. Κάθε περαιτέρω εκπαίδευση κοστολογείται 70 ευρώ + ΦΠΑ ανά ώρα.

Μπορώ να περάσω τα δεδομένα από την προηγούμενη βάση δεδομένων που χρησιμοποιώ;

Ναι, στο 90% των περιπτώσεων μπορούμε να μεταφέρουμε την παλαιά σας βάση δεδομένων στο MyDental.